Zelfgemaakte tonijnsalade

Zelfgemaakte tonijnsalade

Zelf je tonijnsalade maken is heel makkelijk en lekker. Super voor bij de borrel of tussen de middag bij de lunch. In een handomdraai staat dit op gerechtje op tafel… Ik eet het graag op een cracker, geroosterd brood of een tucje.

Ingrediënten 

1 blikje tonijn
1/2 rode kleine ui
2 augurken
1/2 appel
100 gram mais
1 1/2 el mayonaise
1 el Griekse yoghurt
Peper&Zout
1 tl citroensap

1. Laat de tonijn uitlekken. Snij de rode ui in dunne halve ringen. De augurken en appel in kleine blokjes.
2. Meng alle ingrediënten door elkaar en maak het af met peper, zout en wat citroensap.

 

Eet smakelijk!

🍴 2 personen
⏱ 10 minuten

Wil je geen post, foto’s meer missen en vind je het leuk om een kijkje te krijgen in mijn leven volg mij dan via instagram en/of via Facebook!

XOXO



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *