Vooruitblik 2018 top 10

Vooruitblik 2018 top 10

Nu 2017 echt erop zit is het tijd om vooruit te kijken. Ik heb altijd tig plannen en ideeën maar vaak is niet alles haalbaar of komt het er gewoon niet van. Ik heb dus voor het eerste een lijstje gemaakt en hierbij mijn top 10. Laten we beginnen…..

1. Reizen ✨ Door mijn laatste zwangerschap en het kopen van een nieuwe woning is het er niet veel van gekomen de laatste 2 jaar. Ik hoop en wil nadat we helemaal gesetteld zijn in onze nieuwe woning dat ik weer vaker mooie plekjes van ons eigen land en van de wereld mag gaan ontdekken. Ik heb nu al 4 reizen met potlood staan dit jaar. Valencia – Mykonos/Lefkas – Barcelona- Dublin.

2. Ik hoop dat ons huis nu volgens planning gaat lopen en in de maand februari wordt opgeleverd zodat we in maart 2018 helemaal over kunnen gaan in ons nieuwe stekje. En ik kan gaan genieten van mijn droom keuken!! #zespitoven

3. Ik hoop dat ik alles in goede banen kan laten lopen mbt gezin, werken, ondernemen en bloggen. Ik ga vanaf februari weer aan de slag en dat wordt dus goed plannen. Druk druk druk!

4. Ik heb veel plannen met mijn foodblog en wil dit jaar echt daar meer tijd voor maken. Mijn Ideeën postvak op mijn bureau wordt steeds voller maar afgelopen jaar is helaas niet veel van gekomen, daar wil ik verandering in brengen. Ik wil meer artikelen gaan schrijven over mijn leven, kids gerelateerd en andere food onderwerpen.  Ook wil ik dit jaar meer kook video’s maken in mijn nieuwe keuken, ik hoop dan ook meer te groeien en mensen te inspireren!

5. Ondernemen is een andere passie van mij. Dit jaar ben ik samen met mijn kleine zusje een webshop met dames kleding begonnen. (www.atsteffies.nl) mijn zusje is meer van de fashion en ik meer van het ondernemingschap dus een perfecte combi. Het doel was om iets op te zetten met elkaar maar met zo weinig mogelijk investeringen. We doen dit gewoon erbij en tot nu toe hebben we er ontzettend veel plezier in. Het is iets kleinschaligs en we hopen dat dit meer zal groeien in 2018.

6. Ik wil echt mijn zwangerschaps-kilo’s kwijt en iets extra’s . Ze zeggen 9 maanden erop 9 maanden eraf. Het is nu 9 maanden geleden toen ik beviel van mijn 2e dochter dus geen excuses meer. Daarnaast wil ik proberen in mijn drukke schema 1 x per week te gaan sporten. Doel is -10 kilo voor mei 2018. We gaan ervoor!

7. Ik heb een lijstje van restaurants waar ik dolgraag wil gaan eten dit jaar. Onder andere de Librije, Inter Scaldes, Mama Kelly Amsterdam etc. Tja dure hobby.

8. Dat ik dit jaar meer leuke foodpost mag ontvangen…. Ik heb tot nu toe 3 x mogen genieten hiervan en elke keer was het weer een feestje!

9. 52 week money challenge… Ik vind het gewoon z’n leuk idee en ik ga het een keer proberen. Elke week stop je een extra euro in een spaarpot dus week 1 1 euro, week 2 2 euro en zo ga je verder tot week 52. Doe je dat heel het jaar dan heb je einde jaar 1378 euro gespaard. Nou ik ben benieuwd.

10. Ik ga meer genieten van de leuke en mooie momenten met dierbare en steeds minder tijd investeren in de mindere momenten en mensen in je leven.

Dat was het dan en ik kijk enorm uit naar 2018. Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit lijstje er einde van dit jaar bij staat!

Heb jij plannen voor het nieuwe jaar?

 

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je geen post meer hoeft te missen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *