Vega Taco’s 

Vega Taco’s 

Mexicaans eten is heerlijk! De meeste taco’s zijn gevuld met gehakt of kip maar omdat wij minimaal 2 x per week geen vlees of vis eten is deze variant geheel vegetarisch. Het recept is makkelijk en het staat binnen 20 minuten op tafel.

Ingrediënten 

12 Taco schelpen
1 rode ui
1 knoflookteentje
1 rode paprika
1 gele paprika
150 gram mais
100 gram botersla
200 gram rul gehakt (vegetarische slager)
1 tl. paprikapoeder
1.tl cayennepeper
Olijfolie
Peper & zout
Chilisaus
2 eetlepels Crème fraiche (optioneel)

1. Lees op de verpakking de voorbereiding van de taco schelpen en volg deze.
2. Snipper de rode ui, knoflook en fruit deze in een koekenpan met wat olijfolie. Snij ondertussen de paprika’s in dunne reepjes, doe die en de mais bij de ui & knoflook. Bak deze een paar minuten mee.
3. Bak nu ook het vegetarisch gehakt mee en doe de kruiden erbij. Leg ondertussen de taco schelpen in de oven.
4. Als de taco schelpen klaar zijn vul deze eerst met wat botersla en dan met het gehakt mengsel, maakt het af met wat chilisaus en crème fraiche (optioneel)

Eet smakelijk!

🍴12 taco’s
⏱20 minuten



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *