Tagliatelle met garnalen in roomsaus

Tagliatelle met garnalen in roomsaus

Pasta, pasta en nog eens pasta!!! Deze tagliatelle met garnalen in roomsaus is echt heerlijk en staat binnen 15 minuten op tafel.

Ingrediënten

1 ui
2 knoflookteentjes
1/2 rode peper
100 gram garnalen
120 ml room
2 eetlepels kruiden kaas
Zout
Peper
3 takjes Peterselie
Parmezaanse kaas

1. Breng een pan met water en zout aan de kook voor de pasta.
2. Snipper je ui, knoflook en rode peper. En fruit dit in koekenpan.
3. Vervolgens bak je de garnalen een paar minuten mee.
4. Schenk de room erbij en roer de eetlepels kruidenkaas er doorheen. Breng dit aan de kook. Voeg als laats de gehakte peterselie toe en breng het op smaak met zout en peper.
5. Als de pasta beetgaar is voeg deze bij de saus en meng dit goed door elkaar. Strooi er als wat Parmezaanse kaas overheen.


Eet smakelijk

🍴 2 personen
⏱ 15 minuten



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *