Paasflappen

Paasflappen

Deze paasflappen stelen de show!!! 

Ingrediënten

 

4 plakjes bladerdeeg
1 appel
1 eetlepel rozijnen
1 theelepel kaneel
1 eetlepel suiker
1 ei
100 ml slagroom
4 eetlepels advocaat
Stuk melkchocolade

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de appel en snij ze in kleine stukjes en doe ze samen met de rozijnen in een kom. Bestrooi ze met kaneel en suiker en laat het mengsel even staan.
2. Leg op een bakplaat een vel bakpapier en verdeel de bladerdeeg plakjes. Vul ze met het mengsel en vouw ze dicht.
3. Klop het ei los en besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het ei en strooi er wat kristalsuiker overheen.
4. Bak de appelflappen in 15 minuten goudbruin en laat ze even afkoelen.
5. Snij de appelflappen een stukje open en vul ze met de slagroom, advocaat en als laatste de stukjes chocolade.

Eet smakelijk!

🍴 4 personen
⏱ 30 minuten

 

Wil je geen post of foto’s meer missen volg mij dan via instagram en/of via Facebook!

XOXO



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *