De Originele Spaghetti Carbonara

De Originele Spaghetti Carbonara

Een paar jaar geleden in Venetië heb ik de allerlekkerste spaghetti carbonara ooit gegeten. Er zijn heel wat mensen die deze pasta eten met heel veel room. Alleen de originele spaghetti carbonara is toch echt net iets anders, zoveel lekkerder en binnen 15 minuten op tafel.

Ingrediënten

200 -220 gram spaghetti
2 eieren (2 eidooiers 1 eiwit)
75 Parmezaanse kaas
125 gram Pancetta of Spekjes
Peper&zout
Olijfolie

1. Zet een pan met water en wat zout op en breng dit aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze beetgaar.
2. Bak de pancetta of spekjes krokant en laat deze uitlekken op een keukenrol velletje.
3. Doe in een kom 2 eidooiers en 1 eiwit, Parmezaanse kaas, pancetta of spekjes en mix dit goed door elkaar.
4. Voeg de spaghetti toe, zwarte peper, zout, olijfolie en hussel dit nog een keer door elkaar.

Eet smakelijk!

🍴 2 personen
⏱ 15 minuten

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je niks hoeft missen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *