Old Scuola

Old Scuola

Old Scuola is te vinden in het industriegebouw nabij de Hoogstraat.
Ze zijn met name bekent geworden door met hun food truck op vele Festivals te staan zoals bv op Lowlands. En het werd tijd voor nieuwe stap  “een restaurant”.

Het restaurant heeft 2 verdiepingen, heeft een grote bar bij de ingang en daarachter bevindt zich de keuken met de grote pizza ovens, verder is het licht en stijlvol ingericht. Nadat we vriendelijk werden ontvangen gingen we zitten en al snel krijgen we de menu kaart… Niet mega veel keus maar je weet wat ze zeggen “less is more”. Maar wel voor iedereen wat wils en keuze in vis,vlees en vegetarisch.

Wij bestelde de seafood platter vooraf en dit was een mix van garnalen, sardientjes en baby octopus daarbij geserveerd met een zwarte aioli die echt verschrikkelijk lekker was.

Redelijk snel kwamen daarna DE beroemde pizza’s…. We hadden gekozen voor de calzone en de pizza San Daniël. De pizza’s zijn luchtig, hebben een mooie gebakken korst en zijn goed belegd. Mijn tafelgenoot en ik zijn even stil na onze eerste hap want tja een goede pizza daar moet je even in stilte van genieten. Tegelijkertijd zeggen we “Omg wat lekker”  en eten verder. We proeven nog van elkaars pizza en voor we het wisten hadden we 2 pizza’s weggewerkt. We sluiten dit etentje af met hun homemade nuttela en een cappuccino. Al met al een super gezellige sfeervolle avond gehad. Lekker gegeten en daar draait het allemaal om…..zeker EEN AANRADER en de pizza’s behoren voor mij tot een van de beste pizza’s van Rotterdam!

 

Old Scuola

Achterklooster 1
3011RA Rotterdam

 

Volg je mij al op Instagram en Facebook.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *