Kokosmakronen met chocolade

Kokosmakronen met chocolade

Kokosmakronen de ideale koekjes en helemaal als je gek op kokos bent. Knapperig aan de buitenkant en lekker zacht van binnen.

Ingrediënten 

1 blik gecondenseerde melk
220 geraspte kokos
1 scheut kokosmelk
100 gram chocolade (optioneel)

1. Verwarm de oven op 150 graden voor.
2. Mix alle ingrediënten door elkaar en schep met een lepel het beslag op een bakplaat. (Vergeet je bakpapier niet) zorg voor voldoende ruimte tussen elke hoopje beslag want die ruimte hebben ze nodig om uit te zetten.


3. Bak ze goudbruin in 15 minuten en laat ze een paar minuten afkoelen.
4. Smelt de chocolade en dip de randen van de kokosmakronen in de chocolade.

Eet smakelijk!

🍴 12 a 14 stuks
⏱ 20 minuten

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je niks hoeft missen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *