Kidsproof hotspots ontbijt/lunch in Rotterdam

Kidsproof hotspots ontbijt/lunch in Rotterdam

Nu ik kinderen heb kan ik er niet omheen om koffiezaakjes te zoeken waar niet alleen ik even van kan genieten maar ook dat de kinderen zich kunnen vermaken. Ik krijg vaak de vraag… Waar kan je nou in Rotterdam ontbijten/lunchen of gewoon een bakje koffie/thee doen met de kids?  Ik heb mijn 5 favorieten op dit moment voor je op een rij gezet.

 

Coffeelicious
Deze gezellige koffiezaak te vinden op de Nieuwe Binnenweg. Coffeelicious heeft kwaliteit hoog in het vandaal staan. Hun huisgemaakte taarten zijn echt fantastisch met name de Coffeelicious cake… Maar je kan er ook ontbijten, lunchen en voor de kids is er ook genoeg keus. Op de 1e verdieping hebben ze een kinderhoek maar bij mooi weer is hun terras open en kunnen de kids buiten ravotten.

Croos
Een kindvriendelijke zaak waar je lekker met je kids een bakje koffie of een hapje kan doen. Binnen hebben ze een kinderhoek daar kunnen ze spelen in een keukentje, er liggen boeken en ze kunnen knutselen. Bij mooi weer kan je heerlijk buiten zitten en is er voor de kinderen een zandbak en stoepkrijt aanwezig.

Baker & Moore
Voor heerlijke ontbijtjes kan je hier terecht… Wat een leuke zaak is dit. Ik werk er soms en zit dan met mijn laptop, koffie en een vers croissantje te genieten. Ook een prima plek om met je kinderen naar toe te gaan ze kunnen lekker spelen in de kinderhoek. Zo kan je dus prima wat werk verrichten en zicht houden op de kinderen.

Brasserie Waalhaven
Hier kan je eten en drinken naast de startbaan… Kinderen en volwassen staan te zwaaien naar de vliegtuigen die langs komen. Vaak zwaaien de piloten terug en gaan de kinderen uit hun dak! Ze hebben een groot terras en speeltuin. Zo kan je dus heerlijk een drankje doen en hebben de kinderen het ook naar hun zin.

Juffrouw van Zanten
Een Koffiezaak aan de Lusthofstraat in Kralingen waar je terecht kunt voor koffie, patisserie, ontbijt, lunch & diner. Alles wordt hier met liefde gemaakt en ze gebruiken zoveel mogelijk biologische producten. Voor de kinderen is er behoorlijk wat keus… Bijvoorbeeld een plak cake die ze zelf mogen versieren. Er is binnen een speelhoek en buiten op het terras een zandbak, stoepkrijt en een schommelpaard. Kortom een ideale plek om gezellig met je kinderen naar toe te gaan en dan ook zelf te kunnen genieten.

Wat zijn jouw favorieten? Laat het mij ook weten wellicht zit er iets bij waar ik nog niet ben geweest.

Volg je mij al op Instagram en Facebook. ?

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *