Hotspot Restaurant Nacarat

Hotspot Restaurant Nacarat

Amsterdam is sinds eind augustus een hotspot rijker restaurant Nacarat een van de nieuwste restaurants van Ron Blauw. Verborgen op de 5e verdieping van het warenhuis Hudson Bay gevestigd naast de Dam.

Als B-day diner afgelopen oktober nam mijn man mij mee naar Amsterdam, via een steegje kwamen we bij een kleurrijk entree met 2 liften. Bij het uitstappen kom je in een prachtige ruimte, waar je verblind wordt door de waanzinnige entourage, mooi uitzicht over de stad en een grote keuken in het midden. Je wordt ontvangen door een vriendelijke gastvrouw en ze begeleid je naar je tafel. Wij namen plaatsen aan de ” chefs table” je zit letterlijk aan de keuken en ziet de keuken brigade en chef Angelo Kremmydas alle handelingen verrichten wat al een beleving op zich is.


foto bron: Nacarat
De gerechten zijn geïnspireerd op de smaken van het Middel-Oosten en op de food cultuur van Tel Aviv. In een klein boxje zitten de menu kaarten verstopt.


Wij kozen voor het menu THE 1001 FLAVOURS wat een shared dining menu is. Wij aten pita, flatbread, verschillende dips waarbij de humus en de chilli met feta de beste waren. De flatbread was echt niet normaal lekker!!!


Vervolgens paar koude en warme gerechten en daarvan waren onze favoriete de Sardines en de Crispy Lamb sweetbread. Als afsluiter gekozen voor de arak cream en watermeloen met feta wat een hemelse combinatie is. Er zaten gerechten bij die echt super lekker waren en sommige iets minder maar goed smaken verschillen.

Al met al een super toffe ervaring, lekker gegeten en absoluut een aanwinst voor de stad Amsterdam!

⭐️⭐️⭐️⭐️
4 of 5

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je geen post meer hoeft te missen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *