Havermout cake met kokos&amandelschaaf

Havermout cake met kokos&amandelschaaf

Mijn dochter en ik wilde iets lekkers bakken, we besloten dus om weer eens een havermout cake te maken met kokos&amandelschaaf. Gezond, simpel en ook nog eens lekker! Perfect voor als ontbijt of gezonde snack tussendoor, plus je kan de cake ook invriezen. Ideaal!

Ingrediënten

3 bananen
150 gram havermout
50 gram rozijnen
2 eetlepels geraspte kokos
1 eetlepel honing
3 eieren
10 gram amandelschaaf
1 theelepel kaneel

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Prak de bananen fijn en voeg alle ingrediënten toe en mix het goed door elkaar.
3. Plaats het bakpapier in de vorm en giet het mengsel erin. Bak de cake in 40 min gaar.

Eet smakelijk!

🍴 5 a 6 plakken
⏱ 55 minuten



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *