Groene salade met halloumi en granaatappel

Groene salade met halloumi en granaatappel

Deze groene salade is perfect als bijgerecht bij een heerlijk diner, door de gebakken halloumi til je deze salade naar een andere niveau en is dus ideaal voor de feestdagen. Halloumi is gemaakt van geiten en schapenkaas en is stevig van structuur waardoor je deze goed kan bakken. Ik vind deze salade echt een van de lekkerste salades die ik heb gemaakt en dat zegt best veel!

 

Ingrediënten

150 gram veldsla
1 courgette
100 gram groene aspergetips
225 Halloumi
2 eetlepels pesto
Granaatappel
Scheut olijfolie
Peper&zout

1. Snij de courgette in dunne plakken en gril deze aan beide kanten in een grillpan met wat olijfolie. Gril daarna ook de asperges en als laatst de plakken Halloumi.
2. Doe in een grote kom of schaal de veldsla en maak deze aan met de pesto, olijfolie en peper en zout.
3. Leg de gegrilde groenten erop en de gegrilde Halloumi.
4. Maak het af met de granaatappel.

Eet smakelijk!

🍴4 personen
⏱15 minuten

 

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je geen post meer hoeft te missen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *