Gnocci arrabbiata

Gnocci arrabbiata

Onder het mom van comfort food….Ziet dit er niet top uit?!? Arrabbiata is een van de makkelijkste pasta’s om te maken daarom staat dit gerecht ook binnen 20 minuten op tafel. 

Ingrediënten 

400 gram gnocci
1 ui
1 teentje knoflook
1 blik tomatenblokjes
1/2 rode peper
Paar blaadjes basilicum
Parmezaanse kaas
Peper & zout
Olijfolie

Hoe?

  1. Snipper de ui, peper en pers het knoflook teentje uit. Pak een pan en doe er wat olie in. Fruit de ui, de rode peper en als laats de knoflook. 
  2. Doe het blik tomatenblokjes erbij en scheut water. Breng het op smaak met peper en zout. 
  3. Laat dit min 15 minuten sudderen op een laag vuurtje. 
  4. Zet ondertussen een andere pan op met water, als het water kookt doe dan de gnocci ervoor 1 min in. 
  5. Doe de gnocci bij de saus, schep het op en strooi er wat Parmezaanse kaas overheen. Een lekkere salade erbij en klaar is kees. 

Eet smakelijk! 

🍴2 a 3 personen
⏱20 minuten

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *