Gevulde zoet aardappel met spinazie & rijst

Gevulde zoet aardappel met spinazie & rijst

Zoals vele waarschijnlijk al weten is de zoete aardappel niet alleen heel gezond maar ook nog is heel lekker. Deze zoete aardappel is gevuld met spinazie & rijst, een perfecte combinatie. 

Ingrediënten

2 middelgrote zoet aardappels
1 ui
1 teentje knoflook
120 gram rijst of zilvervliesrijst
150 gram spinazie
200 gram kidneybonen
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel cayennepeper
Olijfolie
Peper
Zout

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en snij de aardappels door de helft. Prik ze in met een vork en besprenkel ze met olijfolie, peper en zout en bak de aardappels in 25-30 min gaar.
2. Kook ondertussen de rijst.
3. Fruit de ui en knoflook. Schep de rijst erbij en bak dit 3 min mee. Voeg de spinazie toe en de specerijen. Als laatste voeg je de kidney bonen toe en breng je alles op smaak met peper en zout.

Eet smakelijk!

🍴2 personen
⏱35 minuten



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *