Caramel fudge bars

Caramel fudge bars

Deze bars zijn onweerstaanbaar…..JA, ze zitten vol calorieën maar soms kan het en mag het! Ik bedoel hoe kan je nee zeggen tegen karamel, witte chocolade en havermout in 1 bar?!?

Ingrediënten 

200 gr caramel fudge
100 ml slagroom
180 gram roomboter
220 gram bloem
100 gram havermout
130 gram bruine suiker
1 theelepel bakpoeder
50 gram witte chocolade
Snuifje zout

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een steelpan op en giet daarin de slagroom en de caramel fudge laat die langzaam smelten.
2. Smelt de boter. Doe in een grote kom de bloem, maak in het midden een kuil en doe daar de suiker, havermout en de gesmolten boter bij. Het bakpoeder en zout verdeel je over het bloem. Meng alles met elkaar en kneed het tot een deeg. De helft van het deeg doe je in een  bakvorm bekleed met een bakpapiertje. Bak dit vervolgens 10 minuten.
3. Schenk de gesmolten caramel over de bodem. Verdeel de witte chocolade en de rest van het deeg over de caramel. Bak dit nog eens 15 a 20 minuten goudbruin. Goed het laten afkoelen voor het snijden.

Eet smakelijk!

🍴10 a 12 stukken
⏱40 minuten

 

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je geen post meer hoeft te missen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *