Bladerdeeghapje met courgette en feta

Bladerdeeghapje met courgette en feta

Deze hapjes zijn de ideale snack voor je vrijdagavond borrels, weekenden en of feestjes. Deze vegetarische variant is heerlijk en je gasten zullen ervan smullen.


Ingrediënten

2 plakjes bladerdeeg
2 eetlepels ketchup
1/2 courgette
1/2 rode ui
100 gram Feta kaas
6 cherry tomaatjes
Peper&zout
1 theelepel oregano

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de plakjes bladerdeeg kort ontdooien.
2. Snij de bladerdeeg plakjes lichtjes in en creëer een vierkant in een vierkant. Ongeveer 1/2 cm van de rand.
3. Smeer het middelste gedeelte in met ketchup. Snij de courgette en ui in dunne plakken en leg deze erop.
4. Kruimel de feta kaas en oregano erover heen. Maak het af met wat peper en zout.
5. Smeer de randen in met wat boter en bak de bladerdeeg hapjes in 15-20 goudbruin.

Eet smakelijk!

🍴 2 a 3 personen
⏱ 30 minuten

 

Volg je mij al op Instagram ? Hierop plaats ik dagelijks foto’s en geef ik je een kijkje in mijn leven! Of via Facebook zodat je geen recept meer hoeft te missen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *