Altijd in de buurt

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt is een restaurant gevestigd op het Weena dichtbij Rotterdam centraal station. Al een paar keer langs gereden en elke keer zei ik “oh daar moet ik nog naar toe” nou paar weken geleden was het dan zover.

Buiten hebben ze een terras met vrolijke kleuren en eenmaal binnen heeft het pand een hoge plafond, tussenverdieping, veel houten zitjes, mooie bar in het midden, veel groen en een grote houten boom.

De menu kaart is vrij duidelijk en door middel van foto’s kan je precies zien wat je krijgt.

unnamed (6)

Mijn tafelgenoot ging voor het broodje pullet pork en ik ging uiteraard voor hun bekende chicken and waffles een rare combinatie maar “damh” wat was het een heerlijk gerecht. De zachte wafel met gefrituurde crispy kip, siroop en reepjes appel.

unnamed (7)

Zelf mijn tafelgenoot werd jaloers omdat ik zo zat te genieten van mijn eten.  Het eten wordt grotendeels geserveerd in een plastic mandje en dat vond ik persoonlijk zelf beetje onhandig met snijden maar goed dat was verder geen ramp. De dranken kaart varieert van sterke dranken tot een heerlijke homemade ice tea maar ze hebben ook goede koffie van Giraffe.

1 ding is zeker deze hotspot heeft gescoord en hun Chicken & Waffles is mijn nieuwe favoriete gerecht!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *