About me

Welkom op mijn website!

Aspa is mijn naam maar vele noemen mij Assie, geboren en getogen in Rotterdam! Zolang ik mij kan herinneren hou ik van koken, eten, reizen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn Griekse roots spelen daarin een grote rol. Ik geef je graag een kijkje in mijn keuken en laat je zien dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Naast recepten zal ik af en toe ook een hotspot in de schijnwerpers zetten want ”JA” zodra er iets nieuws komt in deze fantastische stad of elders, ben ik er als de kippen bij. Maar ook bezoek ik met regelmaat een aantal lievelingsplekjes. Reizen is een andere passie van mij, wat een aanvulling geeft op mijn liefde voor eten & drinken en ik ben dan ook een gelukkig mens om te delen dat ik aardig wat afgereisd heb in mijn leven….. Daarom zal dit zeker een plekje op mijn site krijgen.

Ik maak het liefst alles homemade klaar maar ook ik kies weleens voor de makkelijkste weg.  Al een paar jaar nu heb ik een nieuwe lifestyle ontwikkeld voor mezelf qua voeding. Het is begonnen toen ik mijn zwangerschaps- kilo’s kwijt wilde, ik ben toen mij meer bezig gaan houden met voeding en als moeder van 2 kinderen wil ik het beste voor mijn gezin. Ik geloof dan ook echt in “je bent wat je eet”…. dus healthy food staat centraal in ons leven. Dat betekend niet dat wij alleen maar gezond eten en alles ”GREEN” is….OH NEE HOOR… ook wij snoepen en eten soms een frietje mayo. Ik zou zeggen dat de verhouding ergens liggen rond de 80% gezond en 20% ongezond. Ik heb een balans gevonden tussen healthy en genieten als een bourgondiër.

Een paar jaar geleden 2014 begonnen met een blog over lifestyle, fashion & food… ik schreef over van alles en nog wat, wat dus behoorlijk breed was. Echter vond ik het too much en er zat geen duidelijke lijn in mijn blog. Ook  ging “tijd” een hoofdrol spelen, de geboorte van mijn 1e dochter en 4 dagen werken kwam ik al snel tijd te kort en verdween bloggen naar de achtergrond. Maar ik was altijd van plan om het weer op te pakken, maakte plannen en bleef inspiratie op doen. In mei 2016 had ik besloten om het terug te brengen naar waar mijn hart het meest bij ligt en dat is eten & drinken! Want als foodlover, hotspot nerd & bourgondiër kon het niet anders dat ik daarvoor koos als gevolg…. Naam=Check, Logo=Check, Plan van aanpak=Check en gaan met die banaan.

Kortom ik hou gewoon van eten, drinken en het leven!!! En ik zal er altijd alles proberen uit te halen. Daarnaast wil ik graag mijn food addiction met andere delen en ik hoop dat ik je kan inspireren om vaker in een pan te roeien.

unnamed (35)