Aardbeien & Cream in bladerdeeg

Aardbeien & Cream in bladerdeeg

Ik ben echt gek op aardbeien en met dit gerecht scoor je punten….Prima te doen als een fruitig ontbijtje of een heerlijk dessert.

Ingrediënten

2 plakjes roomboterbladerdeeg
100 gram roomkaas (Philadelphia naturel)
3 eetlepel poedersuiker
1 a 2 druppels vanille extract
10 stuks aardbeien

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Leg de plakjes bladerdeeg op het bakpapier. Snij heel lichtjes in het plakje bladerdeeg een vierkant.
3. Mix de roomkaas met de poedersuiker, vanille extract en mix dit samen.
4. Snij je aardbeien in tweeën en besprenkel ze met wat poedersuiker.
5. Smeer wat roomkaas in het vierkant van het bladerdeeg en bestrijk de buitenste rand met water. Doe ze voor 15 min in de oven.
6. Als de goudbruin zijn haal ze uit de oven en laat ze voor paar minuten afkoelen. Smeer nog een beetje koude roomkaas in het vierkant en leg dan de  gezoete aardbeien erop. Voor de garnering bestrooi ze met wat poedersuiker.

Eet smakelijk.

🍴2 personen
⏱25 min



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *